SUUNNITTELU

TYÖKALUT

TROLDTEKT TUOTEMÄÄRITTELIJÄ

Troldtekt tuote määrittelijä tarjoaa nopean ja helpon katsauksen saatavilla olevista Troldtekt yhdistelmistä. Uutena ominaisuutena, määrä ja tarvike laskin.

Troldtekt tuotemäärittelijän suomenkieliset käyttöohjeet >>

Troldtekt Tuotemäärittelijä >>
tuotemäärittelyjä

TROLDTEKT AKUSTIIKKALASKIN

Akustiikka laskimella on helppo ja nopea määritellä tilan materiaalit saavuttaakseen toivotut akustiset arvot puukuitulevyillä. Laskin antaa tarkan kuvan tilan jälkikaiunta-ajasta ja absorptioalasta. Laskurin antamat tuloskaaviot jälkikaiunta-ajasta ja absorptioalasta voit myös tulostaa tai lähettää sähköpostiliitteenä.

Troldtekt akustiikkalaskimen suomenkieliset käyttöohjeet >>

Akustiikkalaskin >>
Akustiikka laskin

TOPAKUSTIK SIMULAATTORI

Valitse pinta- ja rei´itys vaihtoehdoista, suunnittele henkilökohtaisia tuotteita ja vertailla niitä. 

Simulaattori >>

Topakustik simulaattori

INSPIRAATIO KUVAGALLERIA

TROLDTEKT KUVAGALLERIA >>

TOPAKUSTIK KUVAGALLERIA >>

TUOTENÄYTTELY

Tarjoamme teknistä neuvontaa ja avustamme niin suunnittelussa kuin kohdekohtaisten ratkaisujen ja materiaalien valinnoissa.

Turun yksikössä käytössämme on laaja näyttelytila, jonka materiaalimallit ja mallikatot ovat korvaamaton apuväline kattotyypin valinnassa. Näyttelytilassa on esillä alan merkittävimmät koti- ja ulkomaiset uutuustuotteet. Järjestämme pyynnöstä esittelytilaisuuksia esim. arkkitehtitoimistoille. Esittelytilassamme koko suunnittelijaryhmä voi tutustua laajaan materiaali- ja tarvikevalikoimaamme, sekä tiedustella vaihtoehtoja tulevia kohteita varten. Tämän lisäksi annamme mukaan tarvittavat materiaalinäytteet sekä esitteet/arkkitehtikansiot. Tulemme myös mielellämme toimistoonne esittelemään edustuksessamme olevia ulkomaalaisia tuotteita. Esittelyn voi varata soittamalla toimistoomme 010 574 2600 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen -. Palvelemme arkisin klo 08:00-16:00.

ARKKITEHTIKANSIOT/TUOTENÄYTTEET

Lataa Troldtekt esitteet>>

Lataa Topakustik esite>>

Esitteitä, arkkitehtikansioita ja tuotenäytteitä voit tilata joko soittamalla toimistoomme 010 574 2600 tai sähköpostitse -.

työnayte 1
työnäyte 2
työnäyte 3