AKUSTISET RATKAISUT

Äänenvaimennus ja akustiikka ratkaisut kohteisiin

Tilan akustointi

Akustiikkalevyistä löytyy runsaasti vaihtoehtoja eri materiaaleista, tyypillisimmät materiaalit ovat puukuitu, viilu, villa, kipsi ja metalli.

Akustiikka levyt toimivat: Sisustusakustiikkana, Seinäakustiikkana, hygieenisten tilojen akustiikkana sekä Teollisuuden akustiikkana.

Sisustusakustiikka

Huonekuva

Sisustusakustiikkalevyt sopivat niin julkisiin kuin yksityisiin kohteisiin.

Sisustusakustiikka ratkaisuilla voidaan saavuttaa näyttäviä kokonaisuuksia akustiikkaa parantaen.

Seinäakustiikka

Äänenvaimennusmateriaali asennetaan useimmiten kattopintaan. Joissain tiloissa kattopintaa ei kuitenkaan voida käyttää vaimennusmateriaalin asennukseen tai vaimennusmateriaali pelkästään katossa ei riitä. Tällaisissa tiloissa, kuten luokka- ja kokoushuoneissa, voidaan katossa olevien vaimennusmateriaalien lisäksi käyttää seinille asennettuja seinäakustiikkalevyjä poistamaan mahdollinen tärykaiku sekä kontrolloimaan ja estämään äänen heijastumista. Seinäakustiikkalevyt ovat näyttävä tapa toteuttaa akustisia ratkaisuja.

Seinien akustointi Sisustusakustiikka

Hygieenisten tilojen akustointi


Hygieenisten tilojen akustiikkalevyt täyttää eri tiloille asetetut hygienia-, puhdistettavuus- ja kosteudenkestovaatimukset. Levyjen ominaisuuksiin kuuluu hyvä ääniympäristö, puhdistettavuus, avattavuus, kosteudenkesto ja paloturvallisuus. Hygienia levyjen käyttöalueet ovat: elintarviketeollisuus, elektroniikkateollisuus, lääketeollisuus, keittiöt ja muut teollisuuden tilat jotka vaativat hyvää ääniympäristöä ja korkeaa hygieniatasoa.

Hygieeniset 1 Hygieeniset 2

Teollisuuden akustiikka

Teollisuus akustiikka on suunniteltu ensisijaisesti teollisuuden tarpeisiin. Äänenvaimennuskyky on erinomainen, mikä alentaa teollisuustilojen melutasoa huomattavasti.

Teollisuuden 1 teollisuuden 2

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä