Akustiikkaratkaisut

Äänenvaimennus ja akustiikkaratkaisut kohteisiin

Tilan akustointi

Akustiikkalevyistä löytyy runsaasti eri materiaali vaihtoehtoja, tyypillisimmät materiaalit ovat puukuitu, viilu, villa, kipsi ja metalli.

Akustiikkalevyt toimivat muun muassa sisustusakustiikkana, seinäakustiikkana, hygieenisten tilojen akustiikkana sekä teollisuuden akustiikkana. 

Ota meihin yhteyttä!

Sisustusakustiikka

Huonekuva

Sisustusakustiikkalevyt sopivat asennettaviksi sekä julkisiin tiloihin että koteihin. Sisustusakustiikkaratkaisuilla voidaan saavuttaa näyttäviä sisäkatto- ja seinäkokonaisuuksia akustiikkaa parantaen. Hyvällä akustiikkalla parannetaan kokonaisvaltaista viihtymistä, niin julkisissa tiloissa kuin kotona. Oikeaoppisesti akustoitu tila lisää keskittymiskykyä, motivaatiota, työssäjaksamista ja hyvinvointia, samalla kun se helpottaa vuorovaikutusta ja lievittää stressiä. Lisäksi sisustusakustiikkatuotteilla pystytään luomaan jokaiseen tilaan sopiva, persoonallinen ilme.

Seinäakustiikka

Äänenvaimennusmateriaali asennetaan useimmiten kattopintaan. Joissain tiloissa kattopintaa ei kuitenkaan voida käyttää vaimennusmateriaalin asennukseen tai vaimennusmateriaali pelkästään katossa ei riitä. Tällaisissa tiloissa, kuten luokka- ja kokoushuoneissa, voidaan katossa olevien vaimennusmateriaalien lisäksi käyttää seinille asennettuja seinäakustiikkalevyjä poistamaan mahdollinen tärykaiku, sekä kontrolloimaan ja estämään äänen heijastumista. Seinäakustiikkalevyt ovat näyttävä tapa toteuttaa akustointi.

Seinien akustointi Sisustusakustiikka

Hygieenisten tilojen akustointi


Hygieenisten tilojen akustiikkalevyt täyttää eri tiloille asetetut hygienia-, puhdistettavuus- ja kosteudenkestovaatimukset. Levyjen ominaisuuksiin kuuluu hyvä ääniympäristö, puhdistettavuus, avattavuus, kosteudenkesto ja paloturvallisuus. Hygienia levyjen käyttöalueet ovat: elintarviketeollisuus, elektroniikkateollisuus, lääketeollisuus, keittiöt ja muut teollisuuden tilat, jotka vaativat hyvää ääniympäristöä ja korkeaa hygieniatasoa.

Hygieeniset 1 Hygieeniset 2

Teollisuuden akustiikka

Teollisuus akustiikka on suunniteltu ensisijaisesti teollisuuden tarpeisiin. Äänenvaimennuskyky on erinomainen, mikä alentaa teollisuustilojen melutasoa huomattavasti.

Teollisuuden 1 teollisuuden 2

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä