AKUSTIIKKARATKAISUT

Äänenvaimennus ja akustiikkaratkaisut kohteisiin

Tilan akustointi

Akustiikkalevyistä löytyy runsaasti eri materiaali vaihtoehtoja, tyypillisimmät materiaalit ovat puukuitu, viilu, villa, kipsi ja metalli.

Akustiikka levyt toimivat muun muassa sisustusakustiikkana, seinäakustiikkana, hygieenisten tilojen akustiikkana sekä teollisuuden akustiikkana. 

Sisustusakustiikka

Huonekuva

Sisustusakustiikkalevyt sopivat niin julkisiin tiloihin, kuin myös kohteihin.

Sisustusakustiikkaratkaisuilla voidaan saavuttaa näyttäviä sisäkatto- ja seinäkokonaisuuksia akustiikkaa parantaen.

Seinäakustiikka

Äänenvaimennusmateriaali asennetaan useimmiten kattopintaan. Joissain tiloissa kattopintaa ei kuitenkaan voida käyttää vaimennusmateriaalin asennukseen tai vaimennusmateriaali pelkästään katossa ei riitä. Tällaisissa tiloissa, kuten luokka- ja kokoushuoneissa, voidaan katossa olevien vaimennusmateriaalien lisäksi käyttää seinille asennettuja seinäakustiikkalevyjä poistamaan mahdollinen tärykaiku, sekä kontrolloimaan ja estämään äänen heijastumista. Seinäakustiikkalevyt ovat näyttävä tapa toteuttaa akustisia ratkaisuja.

Seinien akustointi Sisustusakustiikka

Hygieenisten tilojen akustointi


Hygieenisten tilojen akustiikkalevyt täyttää eri tiloille asetetut hygienia-, puhdistettavuus- ja kosteudenkestovaatimukset. Levyjen ominaisuuksiin kuuluu hyvä ääniympäristö, puhdistettavuus, avattavuus, kosteudenkesto ja paloturvallisuus. Hygienia levyjen käyttöalueet ovat: elintarviketeollisuus, elektroniikkateollisuus, lääketeollisuus, keittiöt ja muut teollisuuden tilat jotka vaativat hyvää ääniympäristöä ja korkeaa hygieniatasoa.

Hygieeniset 1 Hygieeniset 2

Teollisuuden akustiikka

Teollisuus akustiikka on suunniteltu ensisijaisesti teollisuuden tarpeisiin. Äänenvaimennuskyky on erinomainen, mikä alentaa teollisuustilojen melutasoa huomattavasti.

Teollisuuden 1 teollisuuden 2

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä