Paroc hygienisten tilojen akustiikka

PARAFON Clinic

PARAFON Clinic on hygieeninen palamaton kivivillapohjainen akustiikkalevy, joka sopii sairaaloihin, ravintoloihin, baareihin, keittiöihin ja uimahalleihin. Levyssä on valkoinen helposti puhdistettava lasihuopapinta ja maalatut reunat. Hankauspesun kestävä PARAFON Clinic voidaan asentaa alaslasketuksi katoksi T-kannatinlistoilla.

Lataa PDF 

PARAFON Hygien

PARAFON Hygien on hygieeninen palamaton kivivillapohjainen akustiikkalevy, joka sopii sairaaloihin, ravintoloihin, baareihin, keittiöihin ja uimahalleihin. Levyssä on valkoinen helposti puhdistettava lasihuopapinta ja maalatut reunat. Pestävä tuote, joka voidaan asentaa alaslasketuksi katoksi tai kiinnittää liimaamalla ilman näkyviä ristikkorakenteita.

Lataa PDF 

PARAFON Prime

PARAFON Prime on hygieeninen palamaton kivivillapohjainen akustiikkalevy, joka sopii sairaaloihin, ravintoloihin, baareihin, keittiöihin ja uimahalleihin. Levyssä on valkoinen helposti puhdistettava lasihuopapinta ja maalatut reunat. Levy voidaan painepestä kerran kuukaudessa. PARAFON Prime voidaan asentaa alaslasketuksi katoksi tai kiinnittää liimaamalla ilman näkyviä ristikkorakenteita.

Lataa PDF