Paroc teollisuusakustiikka

PARAFON Absorptiolevy (PARAFON Buller Industry)

PARAFON Buller Industry

PARAFON Absorptiolevy on palamaton kivivillapohjainen akustiikkalevy, jota käytetään rei'itettyjen akustiikkarakenteiden takana. Levyn pinnassa on vaalea tai musta lasihuopa. Levyn reunoja ei ole käsitelty. Edullinen tuote, joka voidaan liimata suoraan kipsi- tai betonipohjalle tai kiinnittää mekaanisesti.

Lataa PDF 

PARAFON Buller

PARAFON Buller

PARAFON Buller on palamaton kivivillapohjainen akustiikkalevy, jota voidaan käyttää teollisuustiloissa ja urheiluhalleissa sekä rei'itettyjen akustiikkarakenteiden takana. Levyssä on valkoinen, vaalea, harmaa tai musta lasihuopapinta. Levyn reunoja ei ole käsitelty, mutta ne voidaan käsitellä maalilla tai kevyellä ruiskumaalikerroksella. Monipuolinen ratkaisu, joka voidaan asentaa alaslasketuksi katoksi tai kiinnittää liimaamalla.

Lataa PDF 

PARAFON Perforated Steel Cassette (PARAFON Buller-rpg)

PARAFON Buller-rpg

PARAFON Buller-rpg on palamaton kivivillapohjainen akustiikkalevy, jota voidaan käyttää teollisuustiloissa ja konehalleissa. Levyssä on rei'itetty metallipinnoite, joka on taivutettu levyn taakse peittämään levyn pitkät reunat. Jos asennuskohteessa tarvitaan mekaanista pitoa, levy voidaan kiinnittää hattuprofiileilla tai mekaanisilla kiinnikkeillä.

Lataa PDF 

PARAFON Melusieppo

PARAFON Melusieppo on riippumaan asennettava palamaton kivivillapohjainen akustiikkalevy teollisiin tiloihin, kuten suuriin ja korkeisiin tehdashalleihin, joissa on kattoikkunat ja sprinklerijärjestelmät. Levyn pinnassa on joko muovikalvo, vaalea lasihuopa tai valkoinen lasihuopa ja metallikehys. Vaimennuslevyt asennetaan ripustamalla ne pitkältä sivultaan koukkujen avulla.

Lataa PDF 

PARAFON Extended Metal Cassette

PARAFON Extended Metal Cassette

PARAFON SM-kasetti

PARAFON SM -kasetti on palamaton kivivillapohjainen akustiikkalevy, jota voidaan käyttää teollisuustiloissa, urheiluhalleissa ja käytävätiloissa. Levyssä on valkoinen, musta tai vaalea lasihuopapinta ja metalliverkkokasetti. Levy sopii erityisesti paikkoihin, joissa tarvitaan mekaanista kestävyyttä.

Lataa PDF