Yksiköt

ALAKATTOURAKOINTI TURKU

Sisustus-Nummi Oy on Turun Vaalassa toimiva täydenpalvelun sisäkattoyritys.

Olemme vuodesta 1968 rakentaneet osaamista ja ammattitaitoa, jonka tulokset
näkyvät lukuisissa kohteissa eri puolilla Etelä- ja Länsi-Suomea.
Pääkonttori, materiaalimyynti, maahantuonti ja noutovarasto sijaitsevat Turussa.
Toimitiloissamme on monipuolinen materiaalivarasto sekä esittelytila, joiden ansiosta oikean materiaalin valinta ja toimitus sujuvat aina varmasti ja joustavasti.

  • Varsinais-Suomen Vuoden Yrittäjäpalkinto myönnettiin yrityksellemme vuonna 2007.
  • Olemme Rakennusteollisuus RT ry:n ja Sisäkattoyhdistys ry:n jäsen.
  • RALA ry:n pätevyystodistus (jäsennumero 205).

Ota yhteyttä

Turkun yksikkö

ALAKATTOURAKOINTI HELSINKI

Rakenne-Tikka Oy on vuonna 1989 perustettu sisäkattojen asennusliike.

Tarjoamme ammattitaitoista sisäkatto- ja seinäakustiikka-asennusta materiaaleineen rakennuskohteisiin. Asennustöitä ja urakointia suoritamme Etelä-Suomen alueella. Yhtiön asiakaskunta muodostuu valtaosin pääkaupunkiseudun rakennusliikkeistä. Ammattitaitomme perustuu vuosikymmenien työkokemukseen. 16.10.2008 liiketoiminta siirtyi yrityskaupalla Sisustus-Nummi Oy:lle. Rakenne-Tikka Oy jatkaa toimintaansa omalla nimellään Sisustus-Nummi Oy:n sisaryrityksenä.

Ota yhteyttä

Helsingin yksikkö

ALAKATTOURAKOINTI TAMPERE

Sisustus-Nummi Oy:n Tampereen yksikkö perustettiin vuonna 2014.
Palvelumme kattaa alakattourakoinnit ja asennustyöt materiaaleineen rakennuskohteisiin. Alakattourakointia suoritamme Länsi-Suomessa, lähinnä Pirkanmaan alueella. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kiinteistöt, kunnat ja kaupungit.

Ota yhteyttä

Tampereen yksikkö

ALAKATTOURAKOINTI VAASA

Sisustus-Nummi Oy osti Pohjanmaan alueella toimivan, sisäkattojen asennukseen erikoistuneen, Botnia-Sealing Oy Ab:n liiketoiminnan tammikuussa 2020. Sisustus-Nummi Oy jatkoi ostettua liiketoimintaa omana yhtiönä. Kaupan myötä Botnia-Seiling Oy Ab:n uudeksi nimeksi tuli Sisustus-Nummi Pohjanmaa Oy.

Liiketoiminnan osto vahvisti Sisustus-Nummen konsernin asemaa Pohjanmaan alueella, jossa Sisustus-Nummi on jo ennestään toiminut. Lisäksi yritysosto tuki Sisustus-Nummen kasvustrategiaa ja vahvisti asemaa alan toimijana.

Yritysoston ja Vaasassa sijaitsevan yksikön kasvun myötä pystymme jatkossa palvelemaa asiakkaitamme laajemmin, niin alueellisesti kuin myös palveluntarjoajana. Pohjanmaalla palvelemme jatkossakin myös ruotsin kielellä.

Ota yhteyttä

Vaasan yksikkö