Sisäkatto ja seinäakustointi ammattitaidolla

Sisäkatto eli alakatto ja seinien akustointi vaativat suunnittelua ja asennustaitoa, kokemusta ja tietoa. Tarjoamme teknistä neuvontaa, ja avustamme niin suunnittelussa kuin oikeiden ratkaisujen ja materiaalien valinnoissakin vastataksemme kunkin kohteen tarpeisiin. Toteutamme asennuksen nopeasti ja luotettavasti, aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Selkeät tarjous- ja ennakkolaskelmat muodostavat tukevan perustan onnistuneelle projektille. Tiukat aikataulut edellyttävät joustavuutta ja sujuvaa yhteistyötä niin asiakkaiden kuin projektiin osallistuvien materiaalitoimittajienkin kanssa. Päämäärämme on tyytyväinen asiakas ja näyttävä alakatto, joka täyttää toiminnoiltaan kohteen vaatimukset.

Tilaa sisäkatto ja seinäakustointi luotettavalta tekijältä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Pyydä tarjous sisäkatosta

Sisäkatto paikalleen asennettuna Alakatto paikalleen asennettuna

Sisäkatto / Alakatto

Sisäkatto on merkittävässä roolissa uudis- ja saneerauskohteissa. Akustinen alakatto on yksi tärkeimmistä tekijöistä ja vaikuttaa suoraan tilan viihtyisyyteen. Nykyään kiinnitetään entistä enemmän huomiota akustisiin alakattotuotteisiin, jotta tiloissa saavutettaisiin mieluisa äänimaailma sekä siihen, että alakatto täyttää tekniset vaatimukset.

Alakattolevyistä löytyy runsaasti vaihtoehtoja eri materiaaleista, joista tyypillisimmät ovat puukuitu, viilu, mineraalivilla, kipsi ja metalli. Alakattoja asennetaan julkisiin tiloihin, yritysten toimitiloihin, sairaaloihin, kouluihin, päiväkoteihin ja asuinrakennuksiin. Kohteesta ja tilasta riippuen sisäkattomateriaalit ja asennustavat vaihtelevat vastatakseen kunkin tilan tarpeita.

Alaslaskettu sisäkatto

Alaslaskettu ja avattava sisäkatto suojaa ja peittää alakaton yläpuolista tekniikkaa. Tiloissa, joiden kattoholveissa on paljon tekniikkaa ja vähän kiinnityspintaa, alaslaskettu sisäkatto on oiva vaihtoehto. Yläpuolinen sisäkatto on tekniikaltaan helposti huollettavissa sisäkattorakenteen avattavuuden ansiosta. Alakatto myös suojaa, peittää ja antaa tilalle siistin yleisilmeen. Metallisia sisäkattoja ja hygienialevyjä käytettäessä puhdistettavuus on merkittävä etu, joka pidentää alakaton käyttöikää.

Liima tai ruuvikiinnitteinen sisäkatto- ja seinäverhouslevy

Helpoin ja nopein tapa asentaa sisäkattolevyjä on liimata ne suoraan rakenteelliseen väli- tai yläpohjaan. Yläpohjan on oltava tasainen ja puhdas, jotta sisäkattolevyjen liimaus onnistuu mutkattomasti. Samalla saavutetaan siisti ja tasainen alakattopinta. Seinäverhouslevyt voidaan vastaavasti liimata tai kiinnittää niille kuuluvilla listoilla seinään. Myös alakattolevyille löytyy ruuvikiinnitteisiä listavaihtoehtoja. Ruuvikiinnitteiset listat mahdollistavat levyjen nopean vaihdon esimerkiksi vesivahingon sattuessa.

Meiltä saat sisäkatot ja seinäakustoinnin ammattitaidolla!

Ota yhteyttä ja kysy lisää