Sisäkatto ja seinäakustointi ammattitaidolla

Sisäkatto, eli alakatto ja seinien akustointi vaativat suunnittelua ja asennustaitoa, kokemusta ja tietoa. Tarjoamme teknistä neuvontaa, ja avustamme niin sisäkaton suunnittelussa kuin oikeiden ratkaisujen ja materiaalien valinnoissakin vastataksemme kunkin kohteen tarpeisiin. Toteutamme sisäkaton asennuksen nopeasti ja luotettavasti, aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Selkeät tarjous- ja ennakkolaskelmat muodostavat tukevan perustan onnistuneelle sisäkaton asennukselle. Tiukat aikataulut edellyttävät joustavuutta ja sujuvaa yhteistyötä niin asiakkaiden kuin projektiin osallistuvien materiaalitoimittajienkin kanssa. Päämäärämme on tyytyväinen asiakas ja näyttävä sisäkatto tai alakatto, joka täyttää toiminnoiltaan kohteen vaatimukset.

Tilaa sisäkatto ja seinäakustointi luotettavalta tekijältä. Kysy lisää ja pyydä tarjous laadukkaasta sisäkatosta!

Pyydä tarjous sisäkatosta

Sisäkatto paikalleen asennettuna Alakatto paikalleen asennettuna

Akustinen alakatto

Sisäkatto on merkittävässä roolissa uudis- ja saneerauskohteissa. Akustinen alakatto on yksi tärkeimmistä tekijöistä ja vaikuttaa suoraan tilan viihtyisyyteen. Nykyään kiinnitetään entistä enemmän huomiota akustisiin alakattotuotteisiin, jotta tiloissa saavutettaisiin mieluisa äänimaailma sekä siihen, että alakatto täyttää tekniset vaatimukset.

Alakattolevyistä löytyy runsaasti vaihtoehtoja eri materiaaleista, joista tyypillisimmät ovat puukuitu, viilu, mineraalivilla, kipsi ja metalli. Alakattoja ja sisäkattoja asennetaan julkisiin tiloihin, yritysten toimitiloihin, sairaaloihin, kouluihin, päiväkoteihin ja asuinrakennuksiin. Kohteesta ja tilasta riippuen sisäkaton materiaalit ja asennustavat vaihtelevat vastatakseen kunkin tilan tarpeita.

Sisäkatto alas laskettuna ja avattavana

Alas laskettu ja avattava sisäkatto suojaa ja peittää alakaton yläpuolista tekniikkaa. Tämä on oiva vaihtoehto tiloihin, joiden kattoholveissa on paljon tekniikkaa ja vähän kiinnityspintaa. Yläpuolinen sisäkatto on tekniikaltaan helposti huollettavissa rakenteen avattavuuden ansiosta. Alakatto myös suojaa, peittää ja antaa tilalle siistin yleisilmeen. Metallisia ratkaisuja käytettäessä sisäkaton puhdistettavuus on merkittävä etu, joka pidentää alakaton käyttöikää.

Siisti ja tasainen pinta

Helpoin ja nopein tapa asentaa sisäkatto on liimata levyt suoraan rakenteelliseen väli- tai yläpohjaan. Yläpohjan on oltava tasainen ja puhdas, jotta sisäkaton levyjen liimaus onnistuu mutkattomasti. Samalla saavutetaan siisti ja tasainen alakattopinta. Seinäverhouslevyt voidaan vastaavasti liimata tai kiinnittää niille kuuluvilla listoilla seinään. Myös alakattolevyille löytyy ruuvikiinnitteisiä listavaihtoehtoja. Ruuvikiinnitteiset listat mahdollistavat sisäkaton levyjen nopean vaihdon esimerkiksi vesivahingon sattuessa.

Meiltä kaunis sisäkatto ja seinäakustoinnin ammattitaidolla!

Ota yhteyttä