SISÄKATTO/ALAKATTO JA SEINÄAKUSTOINTI

Sisäkatto ja seinäakustointi projektit ammattitaidolla.

Toteutamme sisäkattoasennukset ja seinäakustoinnit nopeasti ja luotettavasti, aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Alakatto ja seinäakustoinnissa tarvitaan suunnittelua ja asennustaitoa, jossa vaaditaan kokemusta ja tietoa. Tarjoamme teknistä neuvontaa ja avustamme niin suunnittelussa kuin oikeiden ratkaisujen ja materiaalien valinnoissakin, vastataksemme kunkin kohteen tarpeisiin.

Selkeät tarjous- ja ennakkolaskelmat muodostavat tukevan perustan onnistuneelle projektille. Tiukat aikataulut edellyttävät joustavuutta ja sujuvaa yhteistyötä niin asiakkaiden kun projektiin osallistuvien materiaalitoimittajien kanssa. Päämäärämme on tyytyväinen asiakas ja näyttävä alakatto, joka toiminnoiltaan täyttää kohteen vaatimukset.

Tee tilaus luotettavalta tekijältä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Sisäkatto paikalleen asennettuna Alakatto paikalleen asennettuna

Sisäkatto/Alakatto

Sisäkatto on merkittävässä roolissa uudis- ja saneerauskohteissa. Alakatto on yksi tärkeä tekijä, joka vaikuttaa tilan viihtyisyyteen. Nykyään kiinnitetään entistä enemmän huomiota alakattotuotteisiin, jotta tiloissa saavutettaisiin mieluisa äänimaailma sekä siihen, että alakatto täyttää akustiset ja teknisetkin vaatimukset.

Alakattolevyistä löytyy runsaasti vaihtoehtoja ja eri materiaaleja, joista tyypillisimmät ovat puukuitu, viilu, mineraalivilla, kipsi ja metalli. Alakattoja asennetaan julkisiin tiloihin, yritysten toimitiloihin, sairaaloihin, kouluihin, päiväkoteihin ja asuinrakennuksiin. Kohteesta ja tilasta riippuen sisäkattomateriaalit ja asennustavat vaihtelevat, vastatakseen kunkin tilan tarpeita.

Alaslaskettu sisäkatto

Alaslaskettu ja avattava sisäkatto suojaa ja peittää alakaton yläpuolista tekniikkaa. Tiloissa, joiden kattoholvissa on paljon tekniikkaa ja vähän kiinnityspintaa alas laskettu katto on oiva vaihtoehto. Yläpuolinen sisäkatto tekniikka on helposti huollettavissa sisäkattorakenteen avattavuuden ansiosta ja samalla sisäkatto suojaa, peittää ja antaa tilalle siistin yleisilmeen. Metallisia sisäkattoja ja hygienialevyjä käytettäessä puhdistettavuus on merkittävä etu, joka pidentää alakaton käyttöikää.

Liima tai ruuvikiinnitteinen sisäkatto- ja seinäverhouslevy

Helpoin ja nopein tapa asentaa sisäkattolevyjä on liimata sisäkattolevyt suoraan rakenteelliseen väli- tai yläpohjaan. Yläpohjan on oltava tasainen ja puhdas jotta sisäkattolevyjen liimaus onnistuu mutkattomasti ja samalla saavutetaan siisti ja tasainen alakattopinta. Seinäverhouslevyt voidaan vastaavasti liimata tai kiinnittää niille kuuluvilla listoilla seinään. Myös alakattolevyille löytyy ruuvikiinnitteisiä listavaihtoehtoja. Ruuvikiinnitteiset listat mahdollistavat alakattolevyjen nopean vaihdon esim. vesivahingon sattuessa.

Meiltä sisäkatot ja seinäakustoinnit ammattitaidolla. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä