Finlands ledande undertaksentreprenörer och återförsäljare - sisustusnummi.fi

Sisustus-Nummi Oy 

Ljudet påverkar oss alla dagligen, såväl i kontor, daghem, skolor, affärslokaler, sjukhus, industrilokaler samt övriga offentliga lokaler.

Vi vill bidra med bästa möjliga akustiska lösningar för våra kunder och för alla utrymmen och miljöer. 

Med erfarenhet sedan år 1968 är vi en av landets ledande undertaksentreprenörer och återförsäljare, ett växande företag inom vårt affärsområde. Våra tjänster omfattar montage av undertak, väggabsorbenter, skiljeväggar samt akustiklösningar. Vi utför montage främst i södra och i västra Finland.

Med egen import, försäljning och ett flertal egna lager, kan vi leverera högkvalitativa undertak- och akustik-material över hela landet. 

Vi utför montage både snabbt och pålitligt, alltid i enlighet med kundens önskemål. 

Nedsänkta undertak och väggakustik kräver konstruktions- och installationsfärdigheter, erfarenhet och kunskap. Vi tillhandahåller teknisk rådgivning och hjälper med både design och val av rätt lösningar och material för att tillgodose behoven för varje projekt.

Tydliga bud- och förskottsberäkningar utgör en solid grund för ett framgångsrikt projekt. Strikta scheman kräver flexibilitet och smidigt samarbete med både kunder och materialleverantörer som är involverade i projektet. Vårt mål är en nöjd kund och ett imponerande undertak som uppfyller utrymmets krav. 

Våra kontor och lager är belägna i Åbo, Helsingfors, Tammerfors, Vasa och Björneborg. Huvudkontoret med import- och försäljningsavdelning ligger i Åbo.

Tydliga bud- och förskottsberäkningar - kontakta sisustusnummi.fi
Kommersiella och industriella lokaler - kontakta sisustusnummi.fi

Våra värderingar – kundfokus, expertis, hög kvalitet,hållbar utveckling och innovation – baserade på över 50 års erfarenhet, ger en solid grund för vår verksamhet. 

Vi är specialiserade på kommersiella och industriella lokaler, offentliga anläggningar som skolor, daghem, idrottsanläggningar, kontor, kulturanläggningar, medicinska centra, köpcentrum och restauranger. Miljöer där man värdesätter en bra akustik.

Gällande montage av undertak, skiljeväggar samt akustiklösningar, vänligen kontakta vår chef för området i fråga. I Vasa betjänar vi också på svenska.

För mer information vänligen kontakta:

Sisustus-Nummi Oy

Unkarinkatu 14, 20750 Turku

Tel: +358 (0)10 574 2600
info@sisustusnummi.fi

Våra kunder och partners är främst byggföretag, utvecklare, städer, kommuner, fastighetsägare, entreprenörshandlare och arkitekter. Vi erbjuder dem innovativa och högkvalitativa produkter. För att kunna tjäna dem ännu bättre letar vi ständigt efter nya högkvalitativa produkter för vår representation.

Som materialtillverkare och leverantör, tveka inte att kontakta oss!

LM-Instruments

Referenser

Mer referens videon hittar du på vår Youtube-kanal. Kolla också Referens galleriet (på finska) för bilder.

Luotettava kumppani logoAAA-logo  RALA-pätevyys RTN jäsenyritys

Copyright © 2024 Sisustus-Nummi Oy