Täytä avoin hakemus

Yhteydenottohenkilöt

HELSINKI RAKENNE-TIKKA OY
Yksikön päällikkö
Simo Tuokko
040 532 0741

TURKU SISUSTUS-NUMMI OY
Yksikön päällikkö
Mikko Tykkyläinen
0400 997 317 

TAMPERE SISUSTUS-NUMMI OY
Yksikön päällikkö
Markku Hietikko
050 410 2522

VAASA SISUSTUS-NUMMI POHJANMAA OY
Yksikön päällikkö
Tomas Kivistö
040 834 8376

Rekrytointi

Etsimme jatkuvasti osaavia ja innokkaita sisäkattoalan ammattilaisia liittymään joukkoomme. Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä.

TÄLLÄ HETKELLÄ ETSIMME OSAAJIA SEURAAVIIN TEHTÄVIIN:

  • SISÄKATTOASENTAJIA, Tampere  

Palkkaamme HETI useamman sisäkattoasentajan!
Lisää tehtävästä ja hakuohjeet löydät tästä>>

  • SISÄKATTOASENTAJIA, Helsinki 
Palkkaamme HETI useamman sisäkattoasentajan!
Lisää tehtävästä ja hakuohjeet löydät tästä>>

Sisustus-Nummi

Sisustus-Nummi

Arvomme – asiakaslähtöisyys, ammattitaito ja laatu, kestävä kehitys ja ajanmukaisuus – antavat toiminnallemme vankan pohjan.
Haluamme olla edelläkävijöitä niin ympäristövastuullisessa liiketoiminnassa kuin työturvallisuudessa ja laadussa. Turvallinen ja terveellinen työympäristö ovat meille erittäin tärkeitä. Työperäisten tapaturmien ja henkilövahinkojen osalta tähtäämme nollatasoon.

Vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen takana on aina reipas ja motivoitunut henkilökunta. Siksi panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin. Liikuntaseteleillä ja hierontakäynneillä tuemme ja kannustamme työntekijöitämme liikkumaan jaksaakseen sekä työn että arjen askareissa. Työterveyshuollon lisäksi tarjoamme henkilökunnalle sairaanhoitovakuutuksen, jotta sairastuessa pääsee nopeasti erikoislääkärin hoitoon.

Sisustus-Nummi Asentajaksi

Haetko sisäkattoasentajan harjoittelupaikkaa tai kesätöitä?

Tarjoamme vuosittain harjoittelumahdollisuuden ja/tai kesätöitä ahkerille nuorille, niin toimistossa kun työmaalla. Huomattavan suuri osa harjoittelijoistamme on jäänyt meille töihin opiskelun päätyttyä. Asentajan työ on itsenäistä, pääsääntöisesti urakkatyötä, omiin ansioihin pystyy vaikuttamaan reippaalla ja ammattitaitoisella tekemisellä.

Sisäkattojen ja järjestelmäseinien asennus on vaativaa erikoistyötä, johon ei ole valmista koulutusta. Säännöllisellä koulutuksella pidämme yllä ammattitaitoamme ja erikoisosaamistamme jatkuvasti kehittyvällä alalla.

Jos ala kiinnosta voit olla suoraan yhteydessä haluamasi yksikön yhteyshenkilöön tai täyttää avoimen hakemuslomakkeemme, olemme sinuun yhteydessä mikäli vapaita paikkoja on tarjolla.

työharjoittelu Työkokemusta

Sisäkattojen asennus on vaativaa erikoistyötä, johon ei ole valmista koulutusta. Säännöllisellä koulutuksella pidämme yllä ammattitaitoamme ja erikoisosaamistamme jatkuvasti kehittyvällä alalla. 

Työ on itsenäistä ja pääsääntöisesti urakkatyötä, omiin ansioihin pystyy vaikuttamaan reippaalla ja ammattitaitoisella tekemisellä.

Noudatamme Rakennusalan TES ja työehtosopimusta
Rakennusalan palkkaluokat 1-6 taulukko

Odotamme sinulta:

- Rakennus- tai puusepänalan koulutusta
- Intoa oppia uutta, plussana aiempi kokemus rakennusalalta
- Hyvää yhteistyökykyä tilaajan ja oman työporukan kanssa
- Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

Tarjoamme sinulle:

- Vanhan ja luotettavan yrityksen kokemuksen ja ammattitaidon
- Itsenäisen työn, tekemällä pääset hyviin ansioihin
- Pääsääntöisesti urakkatyötä ja mahdollisuuksia matkatöihin
- Liikuntasetelit ja hierontakäynnit
- Ylimääräisen ja kattavan sairasvakuutuksen

Asentajamme ovat alansa huippuosaajia, arvostamme heidän lujaa ammattitaitoa, tunnollisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta. Jos tahdot liittyä joukkoomme, ota suoraan yhteyttä haluamasi yksikön päällikköön tai täytä avoin hakemuslomakkeemme.

Asennus

Rekry

Jos olet kiinnostunut työnjohto- tai toimistotehtävistä täytä avoin hakemuslomakkeemme. Otamme hakemuksesi huomioon, mikäli tehtäviä vapautuu lähiaikoina.

Sisustus-Nummi

Sisustus-Nummi