Yritys

Vuonna 1968 perustettu Sisustus-Nummi Oy ja tytäryhtiöt Rakenne-Tikka Oy sekä Sisustus-Nummi Pohjanmaa Oy kuuluvat alakatto- ja levyväliseinä alan suurimpiin ja vanhimpiin suomalaisiin yrityksiin. Palvelumme kattaa alakatto- ja levyväliseinäurakoinnit lähinnä Etelä- ja Länsi-Suomessa sekä Pohjanmaalla.  Lisäksi yrityksellä on alakatto- ja seinäverhousmateriaalien ja kannatustarvikkeiden maahantuonti ja myynti, joka kattaa toimitukset kautta maan. 

ISO 9002 -järjestelmän pohjalta kehitetty yrityksemme oma laatujärjestelmä takaa työmme laadun projektin alusta loppuun. Toimitilamme sijaitsevat Turussa, Helsingissä, Tampereella ja Vaasassa. Näyttelytilamme ja noutovarasto sijaitsee Pääkonttorillamme Turussa. 

Alakattojen asennus on vaativaa erikoistyötä, johon ei ole valmista koulutusta. Säännöllisellä koulutuksella pidämme yllä ammattitaitoamme ja erikoisosaamistamme jatkuvasti kehittyvällä alalla. Pitkäaikaiset työsuhteet luovat yritykseemme hyvän ilmapiirin, joka näkyy myös työn korkeana laatuna ja asiakastyytyväisyytenä. 

Luotettava kumppani logoAAA-logo  RALA-pätevyys RTN jäsenyritys

Copyright © 2024 Sisustus-Nummi Oy
Lähetä tarjouspyyntö