Rekrytointi

Etsimme jatkuvasti osaavia ja innokkaita alakatto- ja väliseinäalan ammattilaisia. Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä. 

Jos haluat liittyä joukkoomme, ota yhteyttä paikkakuntasi yksikönpäällikköön.

Sisustus Nummi / Rakenne Tikka työnantajana

Arvomme – asiakaslähtöisyys, ammattitaito ja laatu, kestävä kehitys ja ajanmukaisuus – antavat toiminnallemme vankan pohjan.

Haluamme olla edelläkävijöitä niin ympäristövastuullisessa liiketoiminnassa kuin työturvallisuudessa ja laadussa. Turvallinen ja terveellinen työympäristö ovat meille erittäin tärkeitä. Työperäisten tapaturmien ja henkilövahinkojen osalta tähtäämme nollatasoon.

Vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen takana on aina reipas ja motivoitunut henkilökunta. Siksi panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin. Liikuntaseteleillä ja hierontakäynneillä tuemme ja kannustamme työntekijöitämme liikkumaan jaksaakseen sekä työn että arjen askareissa. Työterveyshuollon lisäksi tarjoamme henkilökunnalle sairaanhoitovakuutuksen, jotta sairastuessa pääsee nopeasti erikoislääkärin hoitoon.

Opiskelija

Haetko levyväliseinäasentajan paikkaa tai kesätöitä?

Tarjoamme vuosittain harjoittelumahdollisuuden ja/tai kesätöitä ahkerille nuorille, niin toimistossa kun työmaalla. Huomattavan suuri osa harjoittelijoistamme on jäänyt meille töihin opiskelun päätyttyä. Asentajan työ on itsenäistä, pääsääntöisesti urakkatyötä, omiin ansioihin pystyy vaikuttamaan reippaalla ja ammattitaitoisella tekemisellä.

Alakattojen ja levyväliseinien asennus on vaativaa erikoistyötä, johon ei ole valmista koulutusta. Säännöllisellä koulutuksella pidämme yllä ammattitaitoamme ja erikoisosaamistamme jatkuvasti kehittyvällä alalla.

Jos ala kiinnosta voit olla suoraan yhteydessä haluamasi yksikön yhteyshenkilöön tai täyttää avoimen hakemuslomakkeemme, olemme sinuun yhteydessä mikäli vapaita paikkoja on tarjolla.

Asentaja

Alakattojen ja levyväliseinien asennus on vaativaa erikoistyötä, johon ei ole valmista koulutusta. Säännöllisellä koulutuksella pidämme yllä ammattitaitoamme ja erikoisosaamistamme jatkuvasti kehittyvällä alalla. 

Työ on itsenäistä ja pääsääntöisesti urakkatyötä, omiin ansioihin pystyy vaikuttamaan reippaalla ja ammattitaitoisella tekemisellä.

 • Noudatamme Rakennusalan TES ja työehtosopimusta
 • Rakennusalan palkkaluokat 1-6 taulukko

Odotamme sinulta:

 • Rakennus- tai puusepänalan koulutusta
 • Intoa oppia uutta, plussana aiempi kokemus rakennusalalta
 • Hyvää yhteistyökykyä tilaajan ja oman työporukan kanssa
 • Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

Tarjoamme sinulle:

 • Vanhan ja luotettavan yrityksen kokemuksen ja ammattitaidon
 • Itsenäisen työn, tekemällä pääset hyviin ansioihin
 • Pääsääntöisesti urakkatyötä ja mahdollisuuksia matkatöihin
 • Liikuntasetelit ja hierontakäynnit
 • Ylimääräisen ja kattavan sairasvakuutuksen

Asentajamme ovat alansa huippuosaajia, arvostamme heidän lujaa ammattitaitoa, tunnollisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta. Jos tahdot liittyä joukkoomme, ota suoraan yhteyttä haluamasi yksikön päällikköön tai täytä avoin hakemuslomakkeemme.

Työnjohto / Toimisto

Jos olet kiinnostunut työnjohto- tai toimistotehtävistä täytä avoin hakemuslomakkeemme. Otamme hakemuksesi huomioon, mikäli tehtäviä vapautuu lähiaikoina.

Luotettava kumppani logoAAA-logo  RALA-pätevyys RTN jäsenyritys

Copyright © 2024 Sisustus-Nummi Oy
Lähetä tarjouspyyntö