Akustointi – laatuakustiikalla sisätiloihin ihanteellinen äänimaailma

Miellyttävä akustiikka on tärkeää kaikissa rakennuksissa, joissa oleskellaan lyhyen tai pidemmän ajan. Meiltä saat apua ja ratkaisuja vaativiinkin kohteisiin.

Vältä meluhaitat laadukkaalla akustiikalla

Meluhaitat vaikuttavat keskittymiskykyyn ja työsuorituksen heikentymiseen. Pitkäaikainen ja liiallinen melu voi pahimmillaan aiheuttaa pysyviä kuulovaurioita. Kovat pinnat, kuten kivi-, puu- ja lasi, lisäävät tilan kaikuisuutta ja hälinää. Mitä suuremmasta ja korkeammasta tilasta tai tilan muodosta on kyse, sitä tärkeämpää on laadukas ja oikea akustiikka. Akustiikkaan kannattaa panostaa uudiskohteen suunnitteluvaiheessa mutta akustiikkaa voidaan myös parantaa ja tehostaa valmiissa kohteessa tai saneerauskohteessa.

Löydät meiltä akustointiin laajan valikoiman eri materiaaleja ja malleja sekä sisäkatto- että seinäakustointituotteista.

Sisustusakustiikka

Sisustusakustiikkalevyt ja paneelit sopivat asennettaviksi sekä julkisiin tiloihin että koteihin. Sisustusakustiikkaratkaisuilla voidaan saavuttaa näyttäviä sisäkatto- ja seinäkokonaisuuksia akustiikkaa parantaen. 

Sisustusakustiikka

Seinäakustiikka

Jos tilan kattopintaa ei voida käyttää vaimennusmateriaalin asennukseen tai vaimennusmateriaali pelkästään katossa ei riitä, voidaan seinille asentaa seinäakustiikkalevyjä. Seinäakustiikkalevyllä luodaan myös ainutlaatuisia ja näyttäviä ratkaisuja.

Hygieenisten tilojen akustointi

Hygieenisten tilojen akustiikkalevyt täyttävät eri tiloille asetetut hygienia-, puhdistettavuus- ja kosteudenkestovaatimukset. Levyjen ominaisuuksiin kuuluu hyvä ääniympäristö, puhdistettavuus, avattavuus, kosteudenkesto ja paloturvallisuus. Hygienia levyjen käyttöalueet ovat: elintarviketeollisuus, elektroniikkateollisuus, lääketeollisuus, keittiöt ja muut teollisuuden tilat, jotka vaativat hyvää ääniympäristöä ja korkeaa hygieniatasoa.

Teollisuuden akustiikka

Teollisuus akustiikka on suunniteltu ensisijaisesti teollisuuden tarpeisiin. Äänenvaimennuskyky on erinomainen, mikä alentaa teollisuustilojen melutasoa huomattavasti.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Luotettava kumppani logoAAA-logo  RALA-pätevyys RTN jäsenyritys

Copyright © 2024 Sisustus-Nummi Oy
Lähetä tarjouspyyntö