Levyväliseinät ja väliseinä

Väliseinä on tyylikäs ja toimiva ratkaisu rakentamiseen! Laadukkaiden väliseinien rakentamiseen tarvitaan osaava ja asiantunteva asentajakunta. Se juuri löytyy meiltä! Käytämme vain ensiluokkaisia materiaaleja; parhaita kipsilevyjä, vanereita, villoja /eristeitä sekä metalli- ja puurankoja.

Meillä on monen vuoden monipuolinen kokemus uudis- ja saneerauskohteista sekä kohteista, jossa ääneneristyksellä on suuri merkitys. Näitä kohteita ovat mm. toimisto-, hotelli- ja kulttuurirakennukset. Väliseinä kannattaa aina rakentaa huolella tilan erikoistarpeet huomioon ottaen.

Ole meihin yhteydessä, niin etsitään kohteellesi sopiva kustannustehokas väliseinä, tuote tai muu ratkaisu laadusta tinkimättä.

Väliseinäratkaisut

Väliseinä jakaa tilan haluttuihin osiin ja tiloja voidaan erotella eri vaatimusten mukaisesti, kuten esim. äänieristys ja paloluokitus. Väliseinä voi olla rungoltaan yksinkertainen, kaksinkertainen tai erillisrunkoinen. Väliseinän runkotilassa voidaan käyttää lisä-ääneneristeenä mineraalivillaa sekä lisäämällä kipsilevyjen määrää. Runkomateriaalina käytetään puu- tai metallirankoja. Väliseinä voidaan mitoittaa rakenteeltaan leveämmäksi tai kapeammaksi palo- ääni- tai pinta-alavaatimusten mukaan.

Äänen eristys ja vaimennus

Osaavalla väliseinien rakentamisella ja suunnittelulla luodaan tilojen välille hyvä äänieristys ja tilaan hyvä akustiikka. Jälkikäteen on vaikea parantaa tilojen välistä äänieristystä, joten hyvillä suunnitteluratkaisuilla varmistetaan toimivat ja miellyttävät tilat. Äänieristystä tehostetaan lisäämällä seinän väliin mineraalivillaa sekä levykerroksilla. Tiloissa kuten elokuva-, ja musiikkistudiot voidaan äänieristystä tehostaa raskaimmilla erikoislevyillä.

Erikoisväliseinät

Erikoisväliseinistä puhutaan silloin kun tilan vaatimukset ovat korkeat, jolloin väliseinien rakentamisessa on myös omat vaatimuksensa. Palon- ja kosteuden suojaus ovat muutama esimerkki näistä. Puu- ja metallirunkoa suojaa kipsilevy, joka täyttää palovaatimukset. Kipsilevyjä löytyy niin paloluokiteltuina kuin märkätiloihin soveltuvina. Tilan muoto, kuten kaarevat seinät voi myös asettaa eri vaatimuksia väliseinärakenteille. Lisäksi erikoisväliseiniä ovat säteily- ja murtosuojaväliseinät.

Väliseinä erinomaisella viimeistelyllä

Väliseinä laadukkaalla viimeistelyllä tuo tilaan haluttua visuaalista ilmettä, tarvittavaa akustiikkaa jne. Tutustu myös meidän seinäverhouspalveluihimme.

Luotettava kumppani logoAAA-logo  RALA-pätevyys RTN jäsenyritys

Copyright © 2023 Sisustus-Nummi Oy
Lähetä tarjouspyyntö