Levyväliseinät ja väliseinät

Väliseinä on tyylikäs ja toimiva ratkaisu rakentamiseen! Laadukkaiden väliseinien rakentamiseen tarvitaan osaava ja asiantunteva asentajakunta. Se juuri löytyy meiltä! Käytämme vain ensiluokkaisia materiaaleja; parhaita kipsilevyjä, vanereita, villoja /eristeitä sekä metalli- ja puurankoja.

Meillä on monen vuoden monipuolinen kokemus uudis- ja saneerauskohteista sekä kohteista, jossa ääneneristyksellä on suuri merkitys. Näitä kohteita ovat mm. toimisto-, hotelli- ja kulttuurirakennukset. Levyväliseinä kannattaa aina rakentaa huolella tilan erikoistarpeet huomioon ottaen. Laadukkaasti asennettu levyväliseinä kestää kulutuksen ja eristää äänen kulkeutumisen tilasta toiseen.

Ole meihin yhteydessä, niin etsitään kohteellesi sopiva kustannustehokas väliseinä, tuote tai muu ratkaisu laadusta tinkimättä.

Väliseinäratkaisut

Levyväliseinä jakaa tilan haluttuihin osiin ja tiloja voidaan erotella eri vaatimusten mukaisesti, kuten esim. äänieristys ja paloluokitus. Väliseinä voi olla rungoltaan yksinkertainen, kaksinkertainen tai erillisrunkoinen. Väliseinän runkotilassa voidaan käyttää lisä-ääneneristeenä mineraalivillaa sekä lisäämällä kipsilevyjen määrää. Runkomateriaalina käytetään puu- tai metallirankoja. Levyväliseinä voidaan mitoittaa rakenteeltaan leveämmäksi tai kapeammaksi palo-, ääni- tai pinta-alavaatimusten mukaan.

Äänen eristys ja vaimennus

Osaavalla levyväliseinien rakentamisella ja suunnittelulla luodaan tilojen välille hyvä äänieristys ja tilaan hyvä akustiikka. Jälkikäteen on vaikea parantaa tilojen välistä äänieristystä, joten hyvillä suunnitteluratkaisuilla varmistetaan toimivat ja miellyttävät tilat. Äänieristystä tehostetaan lisäämällä seinän väliin mineraalivillaa sekä levykerroksilla. Eri tiloissa, kuten elokuva- ja musiikkistudioissa, voidaan äänieristystä tehostaa raskaimmilla erikoislevyillä.

Erikoisväliseinät

Erikoisväliseinistä puhutaan silloin kun tilan vaatimukset ovat korkeat, jolloin levyväliseinien rakentamisessa on myös omat vaatimuksensa. Palon ja kosteuden suojaus ovat muutama esimerkki näistä. Puu- ja metallirunkoa suojaa kipsilevy, joka täyttää palovaatimukset. Kipsilevyjä löytyy niin paloluokiteltuina kuin märkätiloihin soveltuvina. Tilan muoto, kuten kaarevat seinät, voi myös asettaa eri vaatimuksia väliseinärakenteille. Lisäksi erikoisväliseiniä ovat säteily- ja murtosuojaväliseinät.

Väliseinä erinomaisella viimeistelyllä

Väliseinä laadukkaalla viimeistelyllä tuo tilaan haluttua visuaalista ilmettä, tarvittavaa akustiikkaa jne. Tutustu myös meidän seinäverhouspalveluihimme Laadukkaasti asennettu levyväliseinä kestää kulutuksen ja eristää äänen kulkeutumisen tilasta toiseen.

Luotettava kumppani logoAAA-logo  RALA-pätevyys RTN jäsenyritys

Copyright © 2024 Sisustus-Nummi Oy
Lähetä tarjouspyyntö