Materiaalimyynti

Valikoimassamme on alan koti- ja ulkomaiset huipputuotteet.  Saat materiaalimyynnistä kätevästi edulliseen pakettihintaan kaikki tarvittavat alakatto- ja väliseinämateriaalit sekä kiinnitystarvikkeet haluamaasi kohteeseen toimitettuna. Turun toimipisteessämme sijaitsee näyttelytilamme ja varastomyynti.  

Akustiikka ja akustointi on nykyään merkittävä osa uudisrakentamista, peruskorjausta ja vanhojen tilojen käyttötarkoituksen muutosta. Akustointia vaativat kohteet ovat muun muassa julkiset tilat, yritysten toimitilat, sairaalat, koulut, päiväkodit ja asuinrakennukset. Hyvän akustoinnin tavoitteena on saavuttaa jokaiseen tilaan juuri sen käyttötarkoitusta tukeva ääniympäristö vaikuttamalla äänen käyttäytymiseen akustoivilla pintamateriaaleilla ja akustisilla elementeillä. 

Hyvä akustointi merkitsee kokonaisvaltaista viihtymistä – se lisää keskittymiskykyä, motivaatiota, työssäjaksamista ja hyvinvointia samalla kun se helpottaa vuorovaikutusta ja lievittää stressiä. 

Edustamme yksinoikeudella Sveitsiläisiä Topakustik® akustiikkalevyjä ja paneeleita. Tuotteet ovat tunnettuja hyvästä laadusta sekä hyvistä akustisista ominaisuuksista ja äänen vaimennuksesta.  

Topakustik tuoteperheestä löytyy uniikkeja vaihtoehtoja alakattoon ja seiniin sekä osaksi sisustusta. 

Luotettava kumppani logoAAA-logo  RALA-pätevyys RTN jäsenyritys

Copyright © 2024 Sisustus-Nummi Oy
Lähetä tarjouspyyntö