Arvot

Arvomme – asiakaslähtöisyys, ammattitaito ja laatu, kestävä kehitys ja ajanmukaisuus – perustuvat vuosikymmenien kokemukseen ja antavat toiminnallemme vankan pohjan.

Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys

Tyytyväiset asiakkaat ja pitkäaikaiset asiakassuhteet on päämäärämme. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme juuri oikeat ratkaisut heidän tarpeisiin ja vielä nopeasti, varmasti ja laadukkaasti.

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys

Toimimme kestävän kehityksen arvojen mukaisesti ja tahdomme olla edelläkävijöitä niin ympäristövastuullisessa liiketoiminnassa kuin työturvallisuudessa ja laadussa.

Ammattitaito

Ammattitaito ja laatu

Vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen takana on aina ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta. Tarjoamme kumppaniemme käyttöön alan huippuosaamista. Emme tingi työn tai materiaalien laadusta ja pidämme sen mitä lupaamme. Säännöllisellä koulutuksella pidämme yllä erikoisosaamistamme ja ammattitaitoamme jatkuvasti kehittyvällä alalla.

Ajanmukaisuus

Ajanmukaisuus

Pyrimme jatkuvasti olemaan askeleen edellä hoitaaksemme työmme entistä paremmin. Muutosten ennakoinnilla ja niihin sopeutumalla meidän on etsittävä nykyaikaisempia työtapoja ja oltava avoimia uusille ideoille vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin. Tavoitteemme on kehittää liiketoimintaa pystyäksemme jatkossa palvelemaan vieläkin paremmin.

Sisustus-Nummi Oy:n ilmoituskanava

Sisustus-Nummi Oy ja sen tytäryhtiöt ovat sitoutuneet vastuulliseen liiketoimintaan ja pyrkivät edistämään eettisiä toimintatapoja. Suhtaudumme vakavasti kaikkeen laittomaan, epäeettiseen ja muuhun toimintaohjeidemme vastaiseen toimintaan ja kannustamme tuomaan ne tietoomme aina, kun siihen on perusteltu epäilys.

On tärkeää, että työntekijämme, kumppanimme ja muut sidosryhmämme tuovat tietoomme huolensa ja epäilynsä lain- tai toimintaohjeidemme vastaisesta toiminnasta. Pyydämme sinua ensisijaisesti keskustelemaan epäilyistäsi esihenkilösi tai yhteyshenkilösi kanssa. Jos tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, voit ilmoittaa epäilystäsi tämän ilmoituskanavan kautta.

Sinulla ei tarvitse olla varmaa tietoa asiasta, mutta ilmoitus on tehtävä vilpittömin mielin. Perättömien ilmoitusten tekeminen tahallisesti on ehdottomasti kielletty.

Ilmoitusta tehdessä tulee myös välttää henkilötietojen, etenkin arkaluontoisten henkilötietojen, ilmoittamista. Saatamme olla estyneitä käsittelemään tekemääsi ilmoitusta, jos se sisältää laissa kiellettyjä tietoja.

Voit jättää nimesi ja yhteystietosi ilmoitusta tehdessä, mutta halutessasi voit tehdä ilmoituksesi myös täysin anonyymisti tämän tietosuojatun kanavan kautta. Mikäli liität ilmoitukseesi liitetiedostoja, järjestelmä poistaa niistä tunnistamiseen liittyvät metatiedot automaattisesti.

Kanavan palvelun tuottaa ulkopuolinen riippumaton palveluntarjoaja Easywhistle Oy. Se vastaa kanavan teknisestä toteutuksesta ja pitää huolta siitä, että ilmoittajan anonymiteetti on turvattu, ilmoituksen tiedot hyvin suojattu ja järjestelmä täyttää vaativimmat tietosuojakriteerit. Lisätietoja osoitteessa easywhistle.com.

Jättäessäsi ilmoituksen saat tapauskohtaisen ainutlaatuisen asiointitunnuksen, jonka avulla voit jatkaa kommunikointia kanssamme. Ota tämä asiointitunnus turvalliseen talteen. Sen avulla voit jatkaa kommunikointia nimettömänä kanssamme. Kysymme tarvittaessa kanavan kautta sinulta lisätietoja asiasta ja raportoimme tapauksen käsittelyn edistymisestä.

Esitetyt epäilyt tutkitaan luottamuksellisesti määritellyn menettelyn mukaisesti eikä mahdollisiin seuraamustoimiin ryhdytä ennen selvityksen valmistumista. Selvitystyöstä ja siihen liittyvästä ilmoituksesta saavat tietoa ainoastaan henkilöt, jotka sitä ehdottomasti selvitystyön suorittamiseksi tarvitsevat.

SIIRRY ILMOITUSKANAVAAN TÄSTÄ

Luotettava kumppani logoAAA-logo  RALA-pätevyys RTN jäsenyritys

Copyright © 2024 Sisustus-Nummi Oy
Lähetä tarjouspyyntö