TOPAKUSTIK ® Akustiikkalevyt joka tarpeeseen

Topakustik akustiikkalevyt ja akustiikkapaneelit ovat paras valinta, kun kaipaat laadukasta akustointia kohteeseen! Ainutlaatuinen laadukas visuaalinen ilme ja miellyttävä akustiikka ovat niitä asioita, joihin huomiomme kiinnittyy uuteen tilaan saapuessamme. Kun haastavassakin tilassa on panostettu akustiikkaan, viihdymme tilassa ja tila jää mieleen. Tilan akustiikkaan ja ulkonäköön voi vaikuttaa laadukkailla akustiikkalevyillä ja paneeleilla.

Edustamme yksinoikeudella Topakustik ® tuotteita. Sveitsiläinen Topakustik ® on tunnettu korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Topakustik akustiikkalevyille ja akustiikkapaneeleille on myönnetty korkein A+ luokitus. Lisäksi lukuisille malleille löytyy omat absorptiosertifikaatit, jotka ovat tärkeä työkalu akustiikka asiantuntijalle silloin, kun kyseessä on vaativa ja kriittinen kohde akustisesti. Näitä ovat esimerkiksi musiikki studiot, musiikki- ja juhlasalit, liikuntatilat, koulut, päiväkodit ja avokonttorit.

Akustiikkalevyt ja paneelit sisä- ja alakattoon, seinille sekä kalustepinnoille räätälöidään ja valmistetaan projektikohtaisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Valikoimassa on uritettuja ja rei’itettyjä malleja runsailla pintavaihtoehdoilla aidosta puuviilusta, melamiiniin ja kaikkiin RAL/NCS väreihin.

Asennusvaihtoehtoja on monia, paneelin ponttikiinnityksestä suoraan koolaukseen ja erilaisiin avattaviin ja alas laskettaviin ratkaisuihin. Tuotevalikoimasta löytyy akustisia tuotteita, jotka on pallotestattu ja soveltuvat kovaan kulutukseen kuten urheilu- ja liikuntatilat.

Akustiikkapaneelit ja levyt soveltuvat myös akustoivina elementteinä ovien ja kaappien pinnoille, jolloin tilan akustiikkaa saadaan tehostettua entisestään. Avokonttorit luovat akustiikaltaan omat haasteensa, myös tähän soveltuu Topakustik akustiikkalevyt ja paneelit erinomaisesti tilan akustoivana tilan jakajana.

Tutustu Topakustik-tuotteiden laajaan ja kattavaan referenssipankkiin, josta näet eri malli- ja pintavaihtoehtoja akustiikkalevyille. Referenssipankista löydät mielenkiintoisia ja uniikkeja kohteita sekä asennusvaihtoehtoja ympäri maailmaa. Löydät sieltä myös referenssejä jos etsit tiettyä mallia tai sinulle sopivaa mallia ja ratkaisua tiettyyn kohteeseen. Topakustik tuotteissa on huomioitu eri akustiikka vaatimukset ja tuotteita löytyy runsaasti eri äänenvaimennustarpeisiin ja esteettisiin toiveisiin.

Ota meihin yhteyttä, kun tarpeena on akustisesti toimiva tila. Autamme niin pienemmissä kuin suuremmissa projekteissa saavuttamaan parhaan mahdollisen akustiikan ja unikin visuaalisen ilmeen. Annamme myös neuvoja, miten valita parhaat akustiikkalevyt.

Topakustik akustiikkalevyt ja niiden tärkeimmät ominaisuudet

Topakustik-akustiikkalevyjen tuoteperheeseen kuuluvat seuraavat mallistot: uritettu Classic, reiítetty Perfo, micro reiítetty Micro sekä Custom-malliston räätälöidyt erikoiskuvioinnit. Mallistojen välillä on usein eroja niiden ulkonäössä, äänenvaimennusominaisuuksissa ja asennustavoissa.

Topakustik-akustiikkalevyt ja niiden mallit.
  • Classic (Grooved Classic) on hienostunut ja monipuolinen uritettu akustinen järjestelmä seinä- ja alakattoviimeistelyyn. Sen pinta antaa hyvän akustisen vaimennuksen samalla kun se näyttää visuaalisesti miellyttävältä.
  • Perfo (Perforated Perfo) on yksilöllisesti tuotettu ratkaisu rei’itetyille levyille eri rei’itys vaihtoehdoilla. Tasaisiin riveihin järjestetyt reiät toimivat akustisen äänenvaimentimen tavoin ja voivat parantaa tilan yleistä äänimaailmaa absorboimalla ei-toivottua kaikua ja melua.
  • Eksklusiivisissa Micro tuotteissa (Perforated Micro) on käytetty viimeisintä lasertekniikkaa melkein näkymättömän rei’ityksen saavuttamiseksi. Reiät ovat huomaamattomia mutta tarjoavat tehokkaan akustisen kontrollin.
  • Custom erikoisratkaisut tuotetaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti. Akustiikkalevyt voivat sisältää erikoismuotoja, erilaisia väri- ja materiaalivaihtoehtoja tai ainutlaatuisia kuvioita, jotka eivät sisälly standardimallistoihin.

Eri mallistot on suunniteltu palvelemaan erilaisia akustisia ja visuaalisia tarpeita. Niiden valinta riippuu tilan vaatimuksista, asiakkaan budjetista ja suunnittelijan tai arkkitehdin visiosta.

Tutustu laajaan tuotevalikoimaan ja referenssipankkiin Topakustikin sivuilla!

A+ logo

Lisätiedot ja tuote-esittelyt

nina.nummi@sisustusnummi.fi
040 486 9583

Luotettava kumppani logoAAA-logo  RALA-pätevyys RTN jäsenyritys

Copyright © 2024 Sisustus-Nummi Oy
Lähetä tarjouspyyntö