TOPAKUSTIK® – Akustiikkalevyt joka tarpeeseen

Topakustik akustiikkalevyt ovat paras valinta, kun kaipaat laadukasta akustointia! Ainutlaatuinen laadukas visuaalinen ilme ja miellyttävä akustiikka ovat niitä asioita, joihin huomiomme kiinnittyy uuteen tilaan saapuessamme. Kun haastavassakin tilassa on panostettu akustiikkaan, viihdymme tilassa ja tila jää mieleen. Tilan akustiikkaan ja ulkonäköön voi vaikuttaa laadukkailla akustiikkalevyillä ja paneeleilla.

Edustamme yksinoikeudella Topakustik® tuotteita. Sveitsiläinen Topakustik® on tunnettu laadukkaista akustoivista tuotteistaan. Akustiikkalevyille on myönnetty A+ luokitus.

Akustiikkalevyt ja paneelit sisä- ja alakattoon, seinille sekä kalustepinnoille räätälöidään ja valmistetaan projektikohtaisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Valikoimassa on uritettuja ja rei’itettyjä malleja runsailla pintavaihtoehdoilla aidosta puuviilusta, melamiiniin ja kaikkiin RAL/NCS väreihin. Asennusvaihtoehtoja on monia, paneelin ponttikiinnityksestä suoraan koolaukseen, erilaisiin avattaviin ratkaisuihin.

Tutustu Topakustikin laajaan ja kattavaan referenssipankkiin, josta näet eri malli- ja pintavaihtoehtoja akustiikkalevyille.

Ota meihin yhteyttä, kun tarpeena on akustisesti toimiva tila. Autamme niin pienemmissä kuin suuremmissa projekteissa saavuttamaan parhaan mahdollisen akustiikan ja unikin visuaalisen ilmeen. Annamme myös neuvoja, miten valita parhaat akustiikkalevyt.

Topakustik akustiikkalevyjen tuoteperheeseen kuuluvat seuraavat mallistot: Uritettu Classic, reiítetty Perfo, micro reiítetty Micro sekä Custom malliston räätälöidyt erikoiskuvioinnit

topakustik

Topakustik-akustiikkalevyjen tärkeimmät ominaisuudet

  • Classic on hienostunut ja monipuolinen uritettu akustinen järjestelmä seinä- ja alakatto viimeistelyyn 
  • Perfo on yksilöllisesti tuotettu ratkaisu rei’itetyille levyille eri rei’itys vaihtoehdoilla 
  • Eksklusiivisissa Micro tuotteissa on käytetty viimeisintä laser tekniikkaa melkein näkymättömän rei’ityksen saavuttamiseksi
  • Custom erikoisratkaisut yksilöllisten toiveiden mukaisesti tuotettu uniikkina näytteenä 

Tutustu laajaan tuotevalikoimaan ja referenssipankkiin Topakustikin sivuilla!

A+ logo

Lisätiedot ja tuote-esittelyt

nina.nummi@sisustusnummi.fi
040 486 9583

Luotettava kumppani logoAAA-logo  RALA-pätevyys RTN jäsenyritys

Copyright © 2023 Sisustus-Nummi Oy
Lähetä tarjouspyyntö