TOPAKUSTIK ® Akustiikkalevyt joka tarpeeseen

Topakustik akustiikkalevyt ja akustiikkapaneelit ovat paras valinta, kun kaipaat laadukasta akustointia kohteeseen! Ainutlaatuinen laadukas visuaalinen ilme ja miellyttävä akustiikka ovat asioita, joihin huomiomme kiinnittyy uuteen tilaan saapuessamme. Kun haastavassakin tilassa on panostettu akustiikkaan, viihdymme tilassa ja tila jää mieleen. Tilan akustiikkaan ja ulkonäköön voi vaikuttaa laadukkailla akustiikkalevyillä ja akustiikkapaneeleilla.

Edustamme yksinoikeudella Topakustik ® tuotteita. Sveitsiläinen Topakustik ® on tunnettu korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Topakustik ® akustiikkalevyt ja akustiikkapaneelit ovat saaneet korkeimman A+ luokituksen. Lisäksi lukuisille malleille löytyy omat absorptiosertifikaatit, jotka ovat tärkeä työkalu akustiikka-asiantuntijalle silloin, kun kyseessä on akustisesti vaativa ja kriittinen kohde. Näitä ovat esimerkiksi musiikkistudiot, musiikki- ja juhlasalit, liikuntatilat, koulut, päiväkodit ja avokonttorit. Kohteissa on tärkeää, että käytetyt rakennusmateriaalit ja akustiset paneelit tai elementit kykenevät imeyttämään ääntä tietyllä tehokkuudella, jotta tilan kaikuparametrit ovat hyvällä tasolla.

Räätälöimme ja valmistamme akustiikkalevyt ja akustiikkapaneelit sisä- ja alakattoon, seinille sekä kalustepinnoille projektikohtaisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Valikoimassamme on uritettuja ja rei’itettyjä malleja runsailla pintavaihtoehdoilla aidosta puuviilusta melamiiniin ja kaikkiin RAL/ NCS väreihin.

Asennusvaihtoehtoja on monia kuten paneelin ponttikiinnitys, suora koolaus ja erilaiset avattavat ja alas laskettavat ratkaisut. Tuotevalikoimastamme löytyy myös akustisia tuotteita, jotka on ”pallotestattu” ja soveltuvat kovaan kulutukseen kuten urheilu- ja liikuntatiloihin. Näissä tiloissa akustiikkapaneelit tai muut akustiset tuotteet asennetaan kattoon tai seinille ja niihin voi kohdistua iskuja palloilla tai muilla esineillä.

Akustiikkapaneelit ja akustiikkalevyt soveltuvat akustoivina elementteinä myös ovien ja kaappien pinnoille, jolloin tilan akustiikkaa saadaan tehostettua entisestään. Avokonttorit luovat akustiikaltaan omat haasteensa mutta myös niihin soveltuvat erinomaisesti Topakustik ® akustiikkalevyt ja akustiikkapaneelit akustoivana tilanjakajina.

Tutustu Topakustik ® tuotteiden laajaan ja kattavaan referenssipankkiin, josta näet eri malli- ja pintavaihtoehtoja akustiikkalevyille. Referenssipankista löydät myös mielenkiintoisia ja uniikkeja kohteita sekä asennusvaihtoehtoja ympäri maailmaa. Tutustu referensseihin jos etsit jotain tiettyä mallia tai sinulle sopivaa ratkaisua tiettyyn kohteeseen. Topakustik® tuotteissa on huomioitu eri akustiikkavaatimukset ja tuotteita löytyy runsaasti erilaisiin äänenvaimennustarpeisiin tai esteettisiin toiveisiin.

Ota meihin yhteyttä, kun tarpeena on akustisesti toimiva tila. Autamme niin pienemmissä kuin suuremmissa projekteissa saavuttamaan parhaan mahdollisen akustiikan ja unikin visuaalisen ilmeen. Annamme myös neuvoja, miten valita parhaat akustiikkalevyt.

Topakustik akustiikkalevyt ja niiden tärkeimmät ominaisuudet

Topakustik akustiikkalevyjen tuoteperheeseen kuuluvat seuraavat mallistot: uritettu Classic, reiítetty Perfo, micro reiítetty Micro sekä Custom-malliston räätälöidyt erikoiskuvioinnit. Mallistojen välillä on useita eroja niiden ulkonäössä, äänenvaimennusominaisuuksissa ja asennustavoissa.

Topakustik-akustiikkalevyt ja niiden mallit.
  • Classic (Grooved Classic) on hienostunut ja monipuolinen uritettu akustinen järjestelmä seinä- ja alakattoviimeistelyyn. Sen pinta antaa hyvän akustisen vaimennuksen samalla kun se näyttää visuaalisesti miellyttävältä.
  • Perfo (Perforated Perfo) on yksilöllisesti tuotettu ratkaisu rei’itetyille levyille eri rei’itys vaihtoehdoilla. Tasaisiin riveihin järjestetyt reiät toimivat akustisen äänenvaimentimen tavoin ja voivat parantaa tilan yleistä äänimaailmaa absorboimalla ei-toivottua kaikua ja melua.
  • Eksklusiivisissa Micro tuotteissa (Perforated Micro) on käytetty viimeisintä lasertekniikkaa melkein näkymättömän rei’ityksen saavuttamiseksi. Reiät ovat huomaamattomia mutta tarjoavat tehokkaan akustisen kontrollin.
  • Custom erikoisratkaisut tuotetaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti. Akustiikkalevyt voivat sisältää erikoismuotoja, erilaisia väri- ja materiaalivaihtoehtoja tai ainutlaatuisia kuvioita, jotka eivät sisälly standardimallistoihin.

Eri mallistot on suunniteltu palvelemaan erilaisia akustisia ja visuaalisia tarpeita. Niiden valinta riippuu tilan vaatimuksista, asiakkaan budjetista ja suunnittelijan tai arkkitehdin visiosta.

Tutustu laajaan tuotevalikoimaan ja referenssipankkiin Topakustikin sivuilla!

A+ logo

Lisätiedot ja tuote-esittelyt

nina.nummi@sisustusnummi.fi
040 486 9583

Luotettava kumppani logoAAA-logo  RALA-pätevyys RTN jäsenyritys

Copyright © 2024 Sisustus-Nummi Oy
Lähetä tarjouspyyntö