Sisustus-Nummi Oy on ostanut Botnia-Sealing Oy Ab:n liiketoiminnan

27.1.2020

Sisustus-Nummi Oy on ostanut Botnia-Sealing Oy Ab:n liiketoiminnan. Kauppa allekirjoitettiin 27 tammikuuta 2020 mistä päivämäärästä lähtien liiketoiminta siirtyy Sisustus-Nummi Oy:lle. Sisustus-Nummi Oy jatkaa ostettua liiketoimintaa omana yhtiönä ja yhtiön uudeksi nimeksi tulee kaupan myötä Sisustus-Nummi Pohjanmaa Oy.

Botnia-Sealing on toiminut Pohjanmaalla ja se on erikoistunut sisäkattojen asennukseen. Liiketoiminnan osto vahvistaa Sisustus-Nummen konsernin asemaa Pohjanmaan alueella, jossa Sisustus-Nummi on jo nyt toiminut. Yritysosto tukee Sisustus-Nummen kasvustrategiaa ja vahvistaa asemaamme alan toimijana.

Sisustus-Nummi Pohjanmaa Oy:n Toimitusjohtajaksi on nimetty Insinööri Jaakko Alatarvas, joka toimii myös Sisustus-Nummi konsernin Toimitusjohtajana. Pohjanmaan Yksikön päälliköksi on nimetty Tomas Kivistö, joka on toiminut aikaisemmin Botnia-Sealing Oy Ab:n toimitusjohtajana.

Vuonna 1968 perustettu Sisustus-Nummi Oy ja tytäryhtiö Rakenne-Tikka Oy kuuluu sisäkattoalan suurimpiin ja vanhimpiin suomalaisiin yrityksiin. Palvelumme kattaa alakatto-urakoinnit ja asennustyöt lähinnä Etelä- ja Länsi-Suomessa sekä sisäkatto- ja seinäverhousmateriaalien ja kannatustarvikkeiden maahantuonnin, myynnin ja toimitukset kautta maan. ISO 9002 -järjestelmän pohjalta kehitetty yrityksemme oma laatujärjestelmä takaa työmme laadun projektin alusta loppuun. Toimitilamme sijaitsevat Turussa, Helsingissä, Tampereella ja nyt myös Vaasassa.

Yrityskauppaan liittyviin kysymyksiin vastaa Toimitusjohtaja Jaakko Alatarvas: 050-401 4612 / jaakko.alatarvas@sisustusnummi.fi

Luotettava kumppani logoAAA-logo  RALA-pätevyys RTN jäsenyritys

Copyright © 2024 Sisustus-Nummi Oy
Lähetä tarjouspyyntö