Sisustus-Nummi konserni on ostanut Rakenne Lesti Oy:n liiketoiminnan

4.10.2021

Sisustus-Nummi konserni on ostanut Rakenne Lesti Oy:n liiketoiminnan. Kauppa allekirjoitettiin 1. lokakuuta 2021 mistä päivämäärästä lähtien liiketoiminta siirtyy Sisustus-Nummelle. Rakenne Lestin henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Rakenne-Tikka Oy:n palvelukseen.

Rakenne Lesti on toiminut pääkaupunkiseudulla tehden alakatto- ja levyväliseinäurakointia. Kaupan myötä vahvistamme omaa osaamistamme levyväliseinätöissä ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme jatkossa kokonaisvaltaisemmin.

Rakenne-Tikan ja Rakenne Lestin yhdistymisen myötä teemme Helsingin päässä myös toimenkuvamuutoksia. Rakenne Lestiltä Simo Tuokko siirtyy Rakenne-Tikan yksikönpäälliköksi ja Harri Hautakoski ottaa hoitaakseen levyväliseinäosaston kehittämisen ja työnjohdon. Tuomo Ojavuo toimii jatkossa Rakenne-Tikan laskenta- ja projektipäällikkönä.

Vuonna 1968 perustettu Sisustus-Nummi Oy sekä tytäryhtiöt Rakenne-Tikka Oy ja Sisustus-Nummi Pohjanmaa Oy kuuluvat sisäkattoalan suurimpiin ja vanhimpiin suomalaisiin yrityksiin. Palvelumme kattaa alakattourakoinnit, seinäverhoukset ja levyväliseinätyöt lähinnä Etelä- ja Länsi-Suomessa sekä sisäkatto- ja seinäverhousmateriaalien ja kannatustarvikkeiden maahantuonnin, myynnin ja toimitukset kautta maan. ISO 9002 -järjestelmän pohjalta kehitetty yrityksemme oma laatujärjestelmä takaa työmme laadun projektin alusta loppuun. Toimitilamme sijaitsevat Turussa, Espoossa, Lempäälässä ja Vaasassa.

Yrityskauppaan liittyviin kysymyksiin vastaa Toimitusjohtaja Jaakko Alatarvas: 050-401 4612 / jaakko.alatarvas@sisustusnummi.fi

Luotettava kumppani logoAAA-logo  RALA-pätevyys RTN jäsenyritys

Copyright © 2024 Sisustus-Nummi Oy
Lähetä tarjouspyyntö