BAUX

BAUX on innovatiivinen ruotsalainen tuotemerkki, joka tuottaa akustisia ratkaisuja nykyaikaiseen arkkitehtuuriin ja rakennuksiin. BAUX -tuotteet täyttävät ympäristöystävälliset standardit ja ovat täysin kierrätettäviä. BAUX puuvillalastupaneelien mallisto on muodon ja toimivuuden yhdistelmä.

BAUX edustaa kaunista luonnollista rakennetta ja tarjoaa käytännöllisiä akustisia ratkaisuja kaikenlaisiin tiloihin, kuten toimistoihin, asuin-, koulu-, kampus- ja julkisiin tiloihin. BAUX -akustiset paneelit, laatat ja 3D-mallit ovat kaikki testattuja akustotuotteita ja vähentävät melua ja kaikua missä tahansa tilassa/ympäristössä.

Puuvillalastu on tunnettu ja testattu materiaali, jota arkkitehdit, suunnittelijat ja rakentajat käyttävät koko ajan ympäri maailmaa, sen ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi. Tuotteet on rakennettu kahdesta maailman vanhimmasta rakennuksaineesta: puu ja sementti. Näiden yhdistelmä luo yllättävän käytännöllisen, vahvan ja kestävän materiaalin.

Baux puuvillalastupaneelit ovat M1-luokitettuja 

Lataa esite BAUX let's build>>

Tästä pääset Baux -tuotteiden kotisivulle>>

Inspiraatio kuvagalleria>>

SisustusakustiikkaBauxSisustusakustiikka bauxSisustusakustiikkaSisustusakustiikka bauxSisustusakustiikkaSisustusakustiikkaSisustusakustiikkaSisustusakustiikka

CircleProductParallProductHexaProductRectangleProductTriangleProductSquareProduct