Uutiset

Sisustus-Nummi Oy on ostanut Botnia-Sealing Oy Ab:n liiketoiminnan

27.1.2020

Kädenpuristus

Sisustus-Nummi Oy on ostanut Botnia-Sealing Oy Ab:n liiketoiminnan. Kauppa allekirjoitettiin 27 tammikuuta 2020 mistä päivämäärästä lähtien liiketoiminta siirtyy Sisustus-Nummi Oy:lle. Sisustus-Nummi Oy jatkaa ostettua liiketoimintaa omana yhtiönä ja yhtiön uudeksi nimeksi tulee kaupan myötä Sisustus-Nummi Pohjanmaa Oy.

Botnia-Sealing on toiminut Pohjanmaalla ja se on erikoistunut sisäkattojen asennukseen. Liiketoiminnan osto vahvistaa Sisustus-Nummen konsernin asemaa Pohjanmaan alueella, jossa Sisustus-Nummi on jo nyt toiminut. Yritysosto tukee Sisustus-Nummen kasvustrategiaa ja vahvistaa asemaamme alan toimijana.

Sisustus-Nummi Pohjanmaa Oy:n Toimitusjohtajaksi on nimetty Insinööri Jaakko Alatarvas, joka toimii myös Sisustus-Nummi konsernin Toimitusjohtajana. Pohjanmaan Yksikön päälliköksi on nimetty Tomas Kivistö, joka on toiminut aikaisemmin Botnia-Sealing Oy Ab:n toimitusjohtajana.

Vuonna 1968 perustettu Sisustus-Nummi Oy ja tytäryhtiö Rakenne-Tikka Oy kuuluu sisäkattoalan suurimpiin ja vanhimpiin suomalaisiin yrityksiin. Palvelumme kattaa alakatto-urakoinnit ja asennustyöt lähinnä Etelä- ja Länsi-Suomessa sekä sisäkatto- ja seinäverhousmateriaalien ja kannatustarvikkeiden maahantuonnin, myynnin ja toimitukset kautta maan. ISO 9002 -järjestelmän pohjalta kehitetty yrityksemme oma laatujärjestelmä takaa työmme laadun projektin alusta loppuun. Toimitilamme sijaitsevat Turussa, Helsingissä, Tampereella ja nyt myös Vaasassa.

Yrityskauppaan liittyviin kysymyksiin vastaa Toimitusjohtaja Jaakko Alatarvas: 050-401 4612 / -


Troldtekt® wave German Design Award voittaja 2016

23.3.2016

troldtekt

Aalto-muotoinen Troldtekt wave on arvostetun German Design Award palkinnon voittaja 2016. Akustinen wave paneeli on cradle to cradle-sertifioitu luonnontuote ja voitti luokassa Materiaalit ja pinnat.

Erityisesti tuomaristo korosti seuraavia ominaisuuksia:
- Troldtekt wave "antaa huoneille lämpöä, eleganssia ja hiljaisuutta" ja "sallii monipuoliset muotoilun mahdollisuudet", ja totesi seuraavasti: "hyvä tuote, joka on sekä toiminnallinen että uskomattoman esteettinen."

Tunnustus korkeimmalta tasolta
Troldtektin toimitusjohtaja Peter Leth on hyvin ylpeä voitosta.

"Se merkitsee meille paljon, että voimme tuoda markkinoille uuden design tuotteen, joka on hyväksytty korkeimmalla tasolla. Kestävien, älykkäiden ja esteettisten akustisten ratkaisujen kehittäminen moderniin arkkitehtuuriin on liiketoimintamme ydin. German Design Award palkinto vahvistaa sen että olemme täysin oikealla tiellä ", hän sanoo.

Saksan markkinoilla suuret mahdollisuudet
Troldtekt wave on aaltomainen akustinen paneeli joka antaa seinä- ja kattopinoille veistoksellisen, kolmiulotteisen vaikutelman. Akustinen wave paneeli on osa Troldtekt sarjaa ja tarjoaa samat hyvät akustiset, paloturva ja sisäilma ominaisuudet kuin yhtiön muut akustiikkalevyt.

"Saksan markkinoilla, näemme valtavia mahdollisuuksia. Tästä johtuen perustimme Saksaan vuonna 2015 yrityksen Troldtekt GmbH. Toivomme German Design Award:in johtavan siihen että yhä useammat Saksalaiset arkkitehdit näkevät mahdollisuudet tuotteissamme ", sanoo Peer Leth.

TROLDTEKT WAVE - FAKTA

• Troldtekt wave on aaltomainen akustinen paneeli joka on tehty sementistä ja lastuvillasta. Paneeli on täysin luonnon materiaali.
• Troldtekt wave lanseerattiin kesäkuussa 2015 ja on sittemmin voittanut seuraavat palkinnot: German Design Award, ICONIC Award ja Green Product Award. Lisäksi tuote oli finalistina Querdenker Awards 2015.

GERMAN DESIGN AWARD - FAKTA

• German Design Award:in jakaa German Design Council, joka perustettiin vuonna 1953, ja on nyt yksi maailman johtavista suunnittelukeskuksista. Lisää osoitteessa www.german-design-council.de
• Vuonna 2016, palkintoja jaetaan 48 kategoriaan kahden pääteeman alla: Erinomainen Design ja erinomainen tuote Design.
• palkinnot luovutetaan palkintojenjakotilaisuudessa 12. helmikuuta 2016 Frankfurtissa. Kuitenkin voittajat on jo ilmoitettu.


Sisustus-Nummi Oy edustaa yksinoikeudella Topakustik ja Topperfo tuotteita Suomessa

23.3.2016

• Akustiset paneelit ja lankut
• Korkealaatuiset ja näyttävät ratkaisut
• Täyttää ympäristönormit - BREEAM ja Joutsenmerkin
• Täyttää paloluokitukset
• Kaikki pinta vaihtoehdot; puuviilu, melamiini, RAL / NCS värit ja grafiikka
• Toimitetaan niin katto kuin seinä paneeleina

Topakustik