Uutiset

Sisustus-Nummi Oy on ostanut Rakenne Lesti Oy:n liiketoiminnan

4.10.2021

Sisustus-Nummi konserni on ostanut Rakenne Lesti Oy:n liiketoiminnan. Kauppa allekirjoitettiin 1. lokakuuta 2021 mistä päivämäärästä lähtien liiketoiminta siirtyy Sisustus-Nummelle. Rakenne Lestin henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Rakenne-Tikka Oy:n palvelukseen.

Rakenne Lesti on toiminut pääkaupunkiseudulla tehden alakatto- ja levyväliseinäurakointia. Kaupan myötä vahvistamme omaa osaamistamme levyväliseinätöissä ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme jatkossa kokonaisvaltaisemmin.

Rakenne-Tikan ja Rakenne Lestin yhdistymisen myötä teemme Helsingin päässä myös toimenkuvamuutoksia. Rakenne Lestiltä Simo Tuokko siirtyy Rakenne-Tikan yksikönpäälliköksi ja Harri Hautakoski ottaa hoitaakseen levyväliseinäosaston kehittämisen ja työnjohdon. Tuomo Ojavuo toimii jatkossa Rakenne-Tikan laskenta- ja projektipäällikkönä.

Vuonna 1968 perustettu Sisustus-Nummi Oy sekä tytäryhtiöt Rakenne-Tikka Oy ja Sisustus-Nummi Pohjanmaa Oy kuuluvat sisäkattoalan suurimpiin ja vanhimpiin suomalaisiin yrityksiin. Palvelumme kattaa alakattourakoinnit, seinäverhoukset ja levyväliseinätyöt lähinnä Etelä- ja Länsi-Suomessa sekä sisäkatto- ja seinäverhousmateriaalien ja kannatustarvikkeiden maahantuonnin, myynnin ja toimitukset kautta maan. ISO 9002 -järjestelmän pohjalta kehitetty yrityksemme oma laatujärjestelmä takaa työmme laadun projektin alusta loppuun. Toimitilamme sijaitsevat Turussa, Espoossa, Lempäälässä ja Vaasassa.

Yrityskauppaan liittyviin kysymyksiin vastaa Toimitusjohtaja Jaakko Alatarvas: 050-401 4612 / -


Sisustus-Nummi Oy on ostanut Botnia-Sealing Oy Ab:n liiketoiminnan

27.1.2020

Kädenpuristus

Sisustus-Nummi Oy on ostanut Botnia-Sealing Oy Ab:n liiketoiminnan. Kauppa allekirjoitettiin 27 tammikuuta 2020 mistä päivämäärästä lähtien liiketoiminta siirtyy Sisustus-Nummi Oy:lle. Sisustus-Nummi Oy jatkaa ostettua liiketoimintaa omana yhtiönä ja yhtiön uudeksi nimeksi tulee kaupan myötä Sisustus-Nummi Pohjanmaa Oy.

Botnia-Sealing on toiminut Pohjanmaalla ja se on erikoistunut sisäkattojen asennukseen. Liiketoiminnan osto vahvistaa Sisustus-Nummen konsernin asemaa Pohjanmaan alueella, jossa Sisustus-Nummi on jo nyt toiminut. Yritysosto tukee Sisustus-Nummen kasvustrategiaa ja vahvistaa asemaamme alan toimijana.

Sisustus-Nummi Pohjanmaa Oy:n Toimitusjohtajaksi on nimetty Insinööri Jaakko Alatarvas, joka toimii myös Sisustus-Nummi konsernin Toimitusjohtajana. Pohjanmaan Yksikön päälliköksi on nimetty Tomas Kivistö, joka on toiminut aikaisemmin Botnia-Sealing Oy Ab:n toimitusjohtajana.

Vuonna 1968 perustettu Sisustus-Nummi Oy ja tytäryhtiö Rakenne-Tikka Oy kuuluu sisäkattoalan suurimpiin ja vanhimpiin suomalaisiin yrityksiin. Palvelumme kattaa alakatto-urakoinnit ja asennustyöt lähinnä Etelä- ja Länsi-Suomessa sekä sisäkatto- ja seinäverhousmateriaalien ja kannatustarvikkeiden maahantuonnin, myynnin ja toimitukset kautta maan. ISO 9002 -järjestelmän pohjalta kehitetty yrityksemme oma laatujärjestelmä takaa työmme laadun projektin alusta loppuun. Toimitilamme sijaitsevat Turussa, Helsingissä, Tampereella ja nyt myös Vaasassa.

Yrityskauppaan liittyviin kysymyksiin vastaa Toimitusjohtaja Jaakko Alatarvas: 050-401 4612 / -


Sisustus-Nummi Oy edustaa yksinoikeudella Topakustik ja Topperfo tuotteita Suomessa

23.3.2016

• Akustiset paneelit ja lankut
• Korkealaatuiset ja näyttävät ratkaisut
• Täyttää ympäristönormit - BREEAM ja Joutsenmerkin
• Täyttää paloluokitukset
• Kaikki pinta vaihtoehdot; puuviilu, melamiini, RAL / NCS värit ja grafiikka
• Toimitetaan niin katto kuin seinä paneeleina

Topakustik