Uutiset

Troldtekt® wave German Design Award voittaja 2016

troldtekt

Aalto-muotoinen Troldtekt wave on arvostetun German Design Award palkinnon voittaja 2016. Akustinen wave paneeli on cradle to cradle-sertifioitu luonnontuote ja voitti luokassa Materiaalit ja pinnat.

Erityisesti tuomaristo korosti seuraavia ominaisuuksia:
- Troldtekt wave "antaa huoneille lämpöä, eleganssia ja hiljaisuutta" ja "sallii monipuoliset muotoilun mahdollisuudet", ja totesi seuraavasti: "hyvä tuote, joka on sekä toiminnallinen että uskomattoman esteettinen."

Tunnustus korkeimmalta tasolta
Troldtektin toimitusjohtaja Peter Leth on hyvin ylpeä voitosta.

"Se merkitsee meille paljon, että voimme tuoda markkinoille uuden design tuotteen, joka on hyväksytty korkeimmalla tasolla. Kestävien, älykkäiden ja esteettisten akustisten ratkaisujen kehittäminen moderniin arkkitehtuuriin on liiketoimintamme ydin. German Design Award palkinto vahvistaa sen että olemme täysin oikealla tiellä ", hän sanoo.

Saksan markkinoilla suuret mahdollisuudet
Troldtekt wave on aaltomainen akustinen paneeli joka antaa seinä- ja kattopinoille veistoksellisen, kolmiulotteisen vaikutelman. Akustinen wave paneeli on osa Troldtekt sarjaa ja tarjoaa samat hyvät akustiset, paloturva ja sisäilma ominaisuudet kuin yhtiön muut akustiikkalevyt.

"Saksan markkinoilla, näemme valtavia mahdollisuuksia. Tästä johtuen perustimme Saksaan vuonna 2015 yrityksen Troldtekt GmbH. Toivomme German Design Award:in johtavan siihen että yhä useammat Saksalaiset arkkitehdit näkevät mahdollisuudet tuotteissamme ", sanoo Peer Leth.

TROLDTEKT WAVE - FAKTA

• Troldtekt wave on aaltomainen akustinen paneeli joka on tehty sementistä ja lastuvillasta. Paneeli on täysin luonnon materiaali.
• Troldtekt wave lanseerattiin kesäkuussa 2015 ja on sittemmin voittanut seuraavat palkinnot: German Design Award, ICONIC Award ja Green Product Award. Lisäksi tuote oli finalistina Querdenker Awards 2015.

GERMAN DESIGN AWARD - FAKTA

• German Design Award:in jakaa German Design Council, joka perustettiin vuonna 1953, ja on nyt yksi maailman johtavista suunnittelukeskuksista. Lisää osoitteessa www.german-design-council.de
• Vuonna 2016, palkintoja jaetaan 48 kategoriaan kahden pääteeman alla: Erinomainen Design ja erinomainen tuote Design.
• palkinnot luovutetaan palkintojenjakotilaisuudessa 12. helmikuuta 2016 Frankfurtissa. Kuitenkin voittajat on jo ilmoitettu.

23.3.2016

Sisustus-Nummi Oy edustaa yksinoikeudella Topakustik ja Topperfo tuotteita Suomessa.

• Akustiset paneelit ja lankut
• Korkealaatuiset ja näyttävät ratkaisut
• Täyttää ympäristönormit - BREEAM ja Joutsenmerkin
• Täyttää paloluokitukset
• Kaikki pinta vaihtoehdot; puuviilu, melamiini, RAL / NCS värit ja grafiikka
• Toimitetaan niin katto kuin seinä paneeleina

Topakustik

23.3.2016